We gaan van start met Baarn buurt mee!

3 juli 2023

Vanaf vandaag start het nieuwe platform voor bewonersinitiatieven: Baarn buurt mee! Helpt u mee om uw buurt nog beter, mooier en leuker te maken?

U krijgt een cheque van € 5,00

Begin september ontvangen alle huishoudens in de gemeente Baarn een waardecheque van € 5,00. Samen met uw buurtgenoten kunt u cheques verzamelen en gebruiken voor een initiatief dat uw buurt nog leuker, mooier en beter maakt.

Start nu al een initiatief voor uw buurt

Heeft u een goed idee voor uw straat of buurt? Meld uw initiatief dan nu aan op deze website. Bekijk eerst de spelregels. Als uw initiatief aan de spelregels voldoet, zetten wij uw initiatief binnen twee weken op de website. Vanaf september kan iedereen zijn of haar cheque aan uw initiatief doneren. Verzamel samen met uw buurtgenoten voldoende cheques en u kunt uw initiatief uitvoeren!

Wat kunt u met de cheque?

U weet als bewoner natuurlijk het beste wat uw buurt nodig heeft om er fijn te kunnen wonen. Misschien ziet u een kans om de buitenruimte te verbeteren? Of wilt u iets leuks met de buren organiseren om elkaar beter te leren kennen? U bepaalt samen met uw buurtgenoten waarvoor u de cheques gebruikt!

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

035 - 24 00 118

helpdesk@baarnbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel uw buren over Baarn buurt mee